Tiedonjanoisena olin jo melkein tuskastunut, kun useamman viikon ajan olin hyvän toivon vallassa seurannut jok' ikistä  postilähetystä, tarkastanut vainoharhaisesti muillekin osoitetut kirjeet ja saanut pettyä aina uudelleen ja uudelleen. Tänään sain kokea mahtavan yllätyksen, kun YFU oli viimein postittanut tietoa ja melkeimpä  revin koko kirjekuoren riekaleiksi, sillä halusin lukea kirjeen ja nopeasti.

Tämänkertaisessa kirjeessä suurimmaksi osaksi puhuttiin tulevasta lähtövalmennustilaisuudesta Virroilla ja vanhempien valmennuksesta Tampereella. Linkkinä kirjeessä oli www sivut Marttisen nuorisokeskukseen ja suustani pääsi vain iso WAU, kun näin millaiseen huvilaan oikein menemmekään! (www.marttinen.fi)

Paikan päällä majoitutaan  4-6  hengen huoneissa ja tarkoituksena kussakin huoneessa on tutustua uusiin YFU:laisiin ystäviin. Valmennuksen tavoitteena on luoda realistinen kuva vaihto-oppilasvuoden haasteista ja valmennuksen aikana kuullaan vieraan kulttuurin kohtaamisesta, kulttuurienvälisestä viestinnästä sekä kommunikoinnista vieraassa kulttuurissa. Lisäksi saamme YFU t-paidat ja kaikkea muuta kivaa! :D

Kirjeessä oli myös kutsu YFU:n maa/tutustumisiltaan ja tilaisuuden tarkoituksena on tutustua jo etukäteen alueen vaihto-oppilaisiin; niin uusiin lähteviin vaihtareihin kuin jo vaihto-oppilasvuoden kokeneihinkin nuoriin.

Lopuksi vielä: Perhetietoni eivät ole vielä tulleet ja niitä saattaa osittain viivyttää koulupaikan varmistuminen ym. Ne voivat siis tulla jo huomenna tai vasta heinä-elokuussa. Jos en tiedä perhettäni vielä lähtövalmennuksessa, saan silloin tietää paikan, jonne minut sijoitetaan. Mieletöntä!

Isäntäperhetietoja odotellessa,

Ansku <3

485200.jpg