Nyt sitten alkoi kauan odotettu kesäloma! Tosin minulla jatkuu vielä opiskelu Mäkelänrinteen kesälukiossa kahden viikon ajan. Kertaan siellä vielä englantia, jotta saisin vielä lisää varmuutta lähtöäni varten. Kurssi oli yllätyksekseni melko täynnä ja kaikki näyttivät olevan motivoituneita, vaikka tuo ulkoa hohkaava kuumuus ja ampparin pörrääminen luokassa vähän häiritsikin. Olen myös itse asennoitunut opiskeluun positiivisesti, jotta ehtisin vielä oppia mahdollisimman paljon uutta ja hyödyllistä. Opettajakin vaikutti ihan pätevältä. Kurssi alkoi tänään sopivan helpoilla harjoituksilla ja pääsin mukaan rytmiin. Mukavaa myös viettää aikaa jotain hyödyllistä tehdessä, kun en kesätöitäkään saanut.

Hieman huonoja uutisia kuulin vaihtarikaveriltani Laialta, jonka hostmom perui koko jutun ja nyt hän jäi ilman isäntäperhettä. Hän vaikutti todella pettyneeltä ja sen uskonkin, kun ei pääsekään lähtemään Floridaan. Syy perumiselle oli kuulemma se, että hostmomin oma poika oli muuttamassa takaisin kotiin. Todella harmillista, mutta minkäs tekee. Ei ole perhetietoja kuulunut minullekaan, mutta ehkä ne joskus tulee. Toivotaan näin. Mutta kun ne tulee, niin aivan varmasti niistä kerron heti täällä. Minulta ei siis tarvitse jatkuvasti kysellä niistä. :D
Viisumipaperit kävin palauttamassa YFU:n toimistoon jo jokin aika sitten ja ainoastaan viisumikuva puuttuu. Kaikkien meidän vaihtarien on vielä käytävä Yhdysvaltain suurlähetystössä haastattelussa, jotta viisumi meille myönnetään. Lisää kuulumisia kertoilen sitten seuraavaksi kun niitä on tullakseen. :)

-Ansku